SERVICII
CONTACT
Calea Mosilor, Nr. 95, Sect. 2,
Bucuresti, Cod 30968
Telefon:
021.311.14.40/41/42/43,
0723.155.866,
0740.167.276
Compania CIVIS asigura protectie si paza   -  03 august 2009
Compania CIVIS asigura proiectarea tehnica si instalarea urmatoarelor sisteme tehnice: pentru alarmare in situatii de efractie, incendiu, scurgeri de gaze, inundatii si alte situatii care necesita interventie rapida. de supraveghere cu camere video CCTVIntervenţie rapidă în situaţii de alarmare

Odata cu receptionarea unui semnal din categoria ALARMA, Dispeceratul Central CIVIS anunta radio echipajele de interventie, care se deplaseaza in timpul cel mai scurt posibil (respectand baremele de timp stipulate in contact), spre obiectivul alarmat. In masura in care este necesar sunt anuntate  si organele de stat abilitate sa intervina: politia, salvarea, pompierii, etc.

Echipajele de interventie sunt alcatuite  din agenti special instruiti teoretic si practic asupra normelor de comportament si interventie ce vor fi respectate in conditii de alarmare, mai ales in prezenta clientilor si a personalului dumneavoastra, respectand totodata normele stabilite de Ministerul de Interne, dotati cu uniforma de serviciu cu insemnele Grupului CIVIS, mijloace de comunicare radio, armament si echipament auxiliar specific.

Pentru a oferi un plus de siguranta si incredere, Compania CIVIS completeaza (in regim de exclusivitate pe tot teritoriul national) serviciile de securitate cu Polite de asigurare ALLIANTZ - TIRIAC, contractate in numele clientilor in conditii speciale - riscul furtului tratat drept prim risc absolut.
 
Certificat UNI EN
ISO 9001:2008
           PARTENERI CARORA LE MULTUMIM PENTRU INCREDERE