SERVICII
CONTACT
Calea Mosilor, Nr. 95, Sect. 2,
Bucuresti, Cod 30968
Telefon:
021.311.14.40/41/42/43,
0723.155.866,
0740.167.276
Compania CIVIS asigura protectie si paza   -  03 august 2009
Compania CIVIS asigura proiectarea tehnica si instalarea urmatoarelor sisteme tehnice: pentru alarmare in situatii de efractie, incendiu, scurgeri de gaze, inundatii si alte situatii care necesita interventie rapida. de supraveghere cu camere video CCTVSERVICII

 
Instalare sisteme tehnice de securitate
Compania Civis asigură proiectarea şi instalarea următoarelor sisteme tehnice :
  • Sisteme pentru detecţia intrărilor prin efracţie
  • Sisteme pentru detecţia incendiilor, a scurgerilor de gaze
  • Sisteme de supraveghere video
  • Sisteme de control acces
  • Sisteme de interfonie şi videointerfonie


 
Monitorizarea sistemelor locale de alarmă
Monitorizarea sistemelor locale de alarmă, constă în prelucrarea în Dispeceratul Central al companiei CIVIS şi stocarea în baza de date a acestuia, a semnalelor generate de sistemele locale de alarmă (activare-dezactivare, sabotaj sistem, alarmă efracţie, alarmă incendiu, deconectarea de la reţeaua de alimentare cu energie electrică, etc.) sau cele rezultate prin acţionarea butonului de panică (HOLD-UP) de către beneficiar.


 
Intervenţie rapidă în situaţii de alarmare
Odata cu receptionarea unui semnal din categoria ALARMA, Dispeceratul Central CIVIS anunta radio echipajele de interventie, care se deplaseaza in timpul cel mai scurt posibil (respectand baremele de timp stipulate in contact), spre obiectivul alarmat.


 
Patrulare nocturnă
Este un serviciu cu un important rol preventiv, ce constă verificarea periodică a integrităţii obiectivelor şi în intervenţia cu echipaje mobile în situaşii de alarmare.


 
Transport valori
Are ca obiect transportul în numele clienţilor CIVIS a unor colete sigilate de deferite tipuri şi mărimi, ce conţin valori, bani sau titluri asimilabile în proprietatea unuia sau mai multor clienţi diferiţi, utilizând mijloace auto blindate, proprietatea noastră, agreate de principalele companii de asigurări internaţionale şi de autorităţile române competente.


 
Paza fixă a obiectivelor
Se execută cu agenţi de pază, selecţionaţi conform normelor CO.G.I.V, avizaţi de către Ministerul de Interne pentru executarea serviciilor de securitate şi atestaţi profesional, echipaţi cu uniformă de serviciu (de protocol sau de intervenţie) cu însemnele Grupului CIVIS, mijloace de comunicare radio, armament şi echipament auxiliar specific.


 
Însoţire şi escortă
Activitate desfăşurată în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor şi protecţia persoanei, precum şi a Hotărârii de Guvern nr. 1010/2004, executată cu personal special instruit să apere clientul Civis impotriva unor atacuri ce pun în pericol vaiaţa, integritatea corporală, sănătatea şi bunurile acestuia, să imobilizeze rapid atacatorul, fără a-şi abandona atribuţiile de gardă de corp.


 
Certificat UNI EN
ISO 9001:2008
           PARTENERI CARORA LE MULTUMIM PENTRU INCREDERE